kawan²Nyok™

30.6.11

lisa surihani sumpah CUN!

tudia!
tajuk nak gempak..
macam la pernah jumpa.. =P
haha..
eh btw hari neh dah 30 haribulan lah!
the last day of JUNE!
and of course!
when it's the last day of the month.. 
baru la NY terhegeh-hegeh nak hapdate blogNyok kan..
sori lah dear followers..
actually banyak benda² menarik yang NY nak share..
tapi apakan daya..
banyak sangat kekangan..
masa..
tenaga..
dan yang paling mengekang adalah INTERNET!
susah betul nak online kat tempat yang..
maju sangat neh kan.. =P
haha..
orait untuk entri kali neh..
i'm going to show y'all some "trailer" about..
the first month of my internship!
nah tengok la yek.. =D

neh model stage untuk AJL25 haritu.. designer dia memang otai abeh lah.. seyes tak tipu! dan yang paling best NY duduk sebelah dia jeh dekat office! HUHA! =P

orait this is my first live show! haha.. KONSERT AMAL AKUSTIKA FUH! set dia simple jeh tapi menarik! oh neh dekat Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. =D

ahaa.. neh tak payah citer lah! set MENTOR5 FINAL! terbauk wok! designer dia sama dengan designer AJL25 tuh.. venue Stadium Malawati, Shah Alam.. oh btw yang over expose putih gila sebelah kanan tu Ally Iskandar yek.. tengah recording apa ntah. o_O 

haa dalam seronok² ber-intern neh banyak jugak benda yang NY belajar! pernah tengok set runtuh? yeah kejadian neh berlaku betul² depan mata NY. kelam kabut semua orang lari. set neh digunakan untuk recording program raya dekat tv9.. kalau nak tau program apa tengok la tv9 raya nanti yek.. artis dia diva no.1 negara kut! perh! =P

hee.. dalam mendalami ilmu set designer neh ada jugak NY buat part time job sket.. haha.. this is my second TVC.. promo ramadhan 8tv.. tapi jadi extra jeh laa.. haha.. oh gadis berbaju kebaya merah dekat atas tuh sumpah hot! nama dia Julie Woon a.k.a. Nina dalam drama blogger boy.. kalau y'all tengok lah! =P

orait this is my third TVC for FireFly. promo ramadhan jugak & NY jadi extra jugak.. haha.. photo dekat atas neh salah satu scene yang di-recordkan di office MAS dekat Subang Airport.. siap ada dummy flight model lagi dalam office neh. hebat bukan! wuhuu! =P

dan akhirnya, sesudah letih pusing² Lembah Klang cari ilmu² baru untuk set design neh, maka this is my first concept untuk Idola Kecil 4.. malas nak explain panjang sebab konsep neh dah kena reject! how dare you! haha.. =P

and then i work on my second concept & this is it! untuk konsep neh NY pon tak tau lagi approve ke tak sebab tak present dekat my SV lagi.. SV NY pergi NZ bercuti yek kawan².. huha! =P

eh tayar pulak! haha.. neh tayar kereta NY laa.. haritu langgar divider jalan dekat parking One Utama.. tayar meletup.. rim bengkok.. beratus jugak lah abes nak repair.. aduhai! $_$ 

macam biasa lah! mencuba makanan baru itu perkara wajib.. so this is POPEYES FRIED CHICKEN guys! sort of nice jugak kut sebagai altenatif kepada KFC.. cubalah! haha! =D 

eh Lisa Surihani! sumpah cun! perh! haha.. so tajuk tuh tak tipu lah kan.. haha.. photo neh fresh lagi.. baru jeh amek tadi time makan dekat cafe bawah.. GREAT! o_O

huha!
that's all buat masa neh..
sorry lah photo² tak cantek sangat..
guna kamera tepon jeh..
tak kan asyik nak usong DSLR jeh kan..
haha..
till then..
stay safe yaw! =D

6 comments:

  1. wah best yer dpt tgok live gitu...masyuk2...

    ReplyDelete
  2. huhu.. masyuk jugak lah! =D
    thx singgah yer! ^_^

    ReplyDelete
  3. i loike lisa surihani =) meowww

    ReplyDelete
  4. hahaha.. yeah me neither! grrr.. =P

    ReplyDelete
  5. nyokkk!
    dah kurus la ko. woah!

    ReplyDelete
  6. err aku pernah tak kurus kewwwww?
    hahahaha.. =P
    thx singgah n follow mekna! =DD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

 

Blogger Template | Created by Adam Every