kawan²Nyok™

27.5.10

bila nyok kata CINTA! (18SX) =P

assalamualaikum & hola-hola semua!
kali neh nyok nak cakap tentang..
ceritera cinta!
muahahaha..
topik nak vogue..
sepak lu laju-laju kang.. =P
takdelaa..
ekcely..
nak share ngan kawan-kawan semua tentang..
photo-photo yang telah membuatkan saya..
jatoh hati..
dan..
jatoh cinta..
haha..
entry kali neh.. 
adalah kesinabungan entry "satu april" terdahulu..
jadik!
jom kita usha photo-photo cinta berkenaan.. =DD

ahaa.. tengok! photo first pon dah cintan cintun gitew..haha.. acuan telur goreng ini saya namakan "telur-telur cinta".. romantis an! muahahaha.. sangat seswai untuk digunakan semasa penyediaan breakfast terutamanya untuk pasangan yang sedang hangat ber"telur-telur cinta". =DD

aiseh! lepas da goreng telur cinta itu mesti nak mam ngan roti bakar lak kan.. so toaster berkenaan sangatlah seswai untuk digunakan sebab toaster neh boleh terbangkan roti yang da siap bakar terus ke atas pinggan makan.. dengan hal yang demikian! haha.. maka lagi hangatla telur-telur cinta sesebuah pasangan itu! apakah? =P

oh ya! lepas goreng telur cinta.. bakar roti terbang.. sume tuh nak taruk mana eh? pinggan laa.. uat tak taw bule! =P so memandang serius akan kepentingan pinggan untuk merealisasikan asmara cinta ini, maka pinggan dan set cutlery yang bertemakan "lembek lutut" neh pon dicipta! hahah.. awat lembek lutut? tu tanya pasangan berkenaan laa.. =PP walaubagaimanapun! efek lembek lutut pada garfu, sudu dan pisau yang ditonjolkan tuh berjaya menarik perhatian saya! =D

seterusnya.. breakfast tanpa teh umpama cinta tanpa asmara! eh nyok! aku sepak gak kang.. hahaha.. ekcely berikut adalah uncang teh.. yap! macam yang LIPTON & BOH TEA punya uncang jugak.. cuma yang bezanya, uncang teh neh bentuk rokok! ebatkan designer uncang teh rokok ini.. bule guna rokok sebagai inspirasi.. huhu.. design is entertaining! proud to be design student.. wah! hahaha..

ok fine! ad segelintir pasangan cinta neh demand! tamo minum teh panas2 tyme breakfast! nak juice.. haa.. nak sangat kan.. amek2.. =D tu ada jus pisang, jus strawberry & jus kiwi.. choose ur taste! huhu.. tapi yang pastinya packaging jus cinta neh pon mantap laa.. sekali tengok da macam buah sebenar.. dasat jugak designer pakaging jus ini.. hoyeh2.. =DD

hah! ada yang lagi demand.. tamo teh & jus buah pagi2 neh.. tak amerika ah minum ayaq xdak geh pagi2.. so lepa decide nak minum coke for their lovely breakfast ataupun lebih dikenali dengan breakfast cinta.. muleh2.. xdak hal punya! saket pewoot nanti tanggung senirik.. satg cinta ke mana, asmara ke mana, dok nampak jamban ja! hahaha.. oh btw, nak cakap yang design packaging tin coke neh pon sangat mengancam.. bila ntah nak jupe kat mesia.. huhu! =D

ok.. ini sebagai opsyen tambahan la kepada pasangan2 cinta yang tamo makan roti bakar terbang kapit ngan telur-telur cinta tuh.. leh la order pizza for ur breakfast! saya namakan pizza ini sebagai "pizza panas meleleh"! sedapkan namanya.. eeww.. hahaha.. tapi betol.. cuba tengok photo tuh.. iklan siap taruk kat eskalator lagik.. dengan mozarella cheese yang meleleh! peh.. delivery bikes pizza neh pon ngancam.. siap taruk oven lagik kat belakang moto just to ensure pizza tu keep warm & fresh bila sampai kat customers.. so memang seswai la untuk pasangang2 yang hangat bercinta lagi tuh! huhuhu..

hokeyh! lepas da kenyang breakfast dengan segala macam makanan.. sure nak lepak baca paper ke kejap an.. so set sofa diatas sangat seswai laa kut.. hahaha.. set sofa ke? saya pon taktaw nak kata laa.. tapi benda neh buleh jadi multi-function cushion la rasanya sebab dia ikut postur badan & posisi badan kita.. so memang sangat ergonomik & stylo la cushion berkenaan.. para pasangan cinta pon boleh gunakan kelebihan yang ada pada cushion neh untuk melakukan aktiviti berfaedah dan menyeronokkan an! =PP

while posing2 atas multi-function cushion tadik mesti rasa cam nak tembak-tembak sket kan.. "tembak" disini bermaksud snap2 photo cinta la dengan pasangan.. hahaha.. oleh yang demikian, gadget kamera diatas amatlah seswai untuk melaksanakan kegiatan harmoni itu.. dengan bentuk luaran seakan-akan pistol, gemparkan pasangan anda dengan tembakan spontan.. hahaha.. pasti muka mereka cuak tak terhingga! ah sudah nyok.. ayat kamu terlalu klimaks! =PP 

wahai para pasangan cinta! kalian sudah tentu bohsan berguling-guling di atas cushion cinta selepas bersarapan cinta kan.. hahaha.. oleh itu.. kalian disarankan untuk bersiap-siap mengeluarkan diri ke destinasi asmara! geli laa tuleh ayat camni! =P huhu.. so nak kuar mesti kena pakai baju lawa2 an.. especially kaum hawa laa.. so ladies, saya sarankan anda mencuba zipped drees diatas.. hahaha.. boleh dipakai mengikut cuaca.. kalo sejuk bolehla dizipkan kesemua bahagian dan kalo panas bolehla bukak kat mana yang seswai.. kalo terlalu panas lak bukak jeh sume zip.. senang! =DD so pertimbangkan cadangan saya ini yeah! =DD

dah siap lawa2 mesti nak naekkan seri dengan eksesori an! so ladies.. korang buleh la apply alphabets scarf neh kat leher maseng2.. pastu ur lovely hubby mesti cair mengalir sampai ke lantai.. sungguh romantik environment itu! =PP huhu.. design scarf neh sangatlah mencanak ok! hahaha.. saya suka.. nak cari satu laa.. ada la nanti tuh kat uptown.. =D 

hokeyh! para pasangan cinta da siap! da lawa! da wangi! jom kuar jalan2.. hoyeh2.. tapi nak naek apa? huhu.. so disini blogNyok mencadangkan kalian menaiki limosine.. oopss! bukan limosine biasa.. takat phantom & ghost tuh apala sangat an! mari kita cuba yang extraordinary punya.. yeah.. disini ada limo ferarri, limo porsche, limo volkswagen & limo mini cooper.. choose ur style.. hahaha.. suma laen dari yang laen.. dasat bukan! =DD

jadik! da kuar jom la kita jalan2 cinta! muahahaha.. suma nak cinta neh.. jenoh! huhu.. sebenarnya saya tak tahu camne nak masukkan perihal photo diatas dengan entry "cinta" kita pada kali ini.. hahaha.. jem! takpe2.. saya cuba.. so tyme jalan2 tuh usha la sekeliling.. kut2 jumpa iklan mainan yang seswai untuk "hasil cinta" (anak) maseng2.. boleh la beli.. hahaha.. tengok macam lego.. sampai laluan perjalan kaki untuk orang buta pon boleh diaplikasikan untuk mengiklan.. kreatif2.. huhu.. so cintailah cinta! eceh tiba2.. =P

dah letih jalan2 dengan pasangan cinta maseng2.. korang mesti rasa macam nak bagi something spesel kat pasangan korang kan! so blogNyok sekali lagi cadangkan for guys korang kasikla pen diatas untuk buah hati permata jantung korang.. ceh! pen jeh? apa kelas.. neh mai nak bagitau kelas dia.. hahaha.. pen neh buleh detect kaler apa yang kita nak then buleh terus lukis or tulis guna kaler yang dah didetect tuh! faham? haha.. camni.. contohla kita nak lukis daun kaler ijau.. so kita letak detector pen neh kat warna daun tuh.. kemudian leh terus apply warna ijau berkenaan kat atas kertas.. dan begitulah jugak untuk warna-warna laen jugak! how awsome is it rite?! wee.. so cari la satu bagi kat awek! eh silap.. pasangan cinta.. =DD

last but not least.. girls!!! u olss pon sure nak jugak kasik adiah kat abang sayang an! so here the most great choice for the man! hahaha.. seyesly.. memandangkan guys minat dengan gadget2 neh suma.. so nset adalah something yang amat practical.. disini blogNyok mencadangkan dua jenis nset canggeh yang ntah betoi2 wujud ke tak kat alam nyata neh.. hahaha.. for the first one nset jenis senang nak recharge power.. kalo tengah2 bergayut betri kong tuh xyah wisau laa.. just masukkan jari ke dalam lubang nset & pusingkan nset neh untuk seketika.. dengan secara otomatiknya, betri yang almost kong tadik akan direcharge! stylo bukan.. so para2 gadis xyah wisau la kalo korang call abang sayang tak dapat dan beliau cakap betri nset xdek.. itu sume auta belaka! =P oh ya! nset yang kedua pula adalah jenis lutsinar.. sangat sempoi designnya ok.. nset ini mampu mendetect keadaan cuaca tempatan dan memaparkan data di bodynya yang lutsinar itu! menarik sungguh features itu kan! so hei ladies! marilah memberi para cowok anda adiah yang tidak seberapa ini jika nak dibandingkan dengan colour detector pen itu.. hahahah.. 

dengan itu..
maka..
berakhirlah pengembaraan cinta ke lembah asmara kita..
ayat-ayat untuk entry kali neh..
sangatlah puitis & romantis..
dan terlalu geli.. =P
hahaha..
jadik..
para pasangan cinta bolehlah..
mengaplikasikan kesemua ilmu yang telah diturunkan..
melalui blogNyok di dalam entry kali ini..
diharapkan photo-photo jatuh cinta saya ini..
mampu memantapkan kehangatan asmara kalian..
muahahaha..
sangatlah geli hokeyh!
sudah-sudah..
tamo geli-geli segala..
mari kita kembali ke alam nyata lagi bersuluh..
huhu..
saya sudah lebam menaip..
dan merepek..
mahu berhenti sekarang..
jangan lupa meninggalkan komen cinta kepada saya..
hahaha..
jumpa lagi di entry akan datang..
selamat semuanya..
daa.. =_+

2 comments:

  1. I like your blog !!Thank you. They are really great .
    do not miss my goods , they are very beautiful !!
    Fashion watches
    Discount watches
    Antique pocket watches
    Engraved pocket watches
    pocket watch
    Keychain Watches

    ReplyDelete
  2. oh thx dear anonymous..
    sapalah anda neh yek?
    paham BM kew?
    huhu..
    oh btw..
    thanks a lot for your visit..
    come again next time.. =DD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

 

Blogger Template | Created by Adam Every